Utforska explosiv styrketräning | 45-minuterspass med styrkeklubben | Movdoo

 

Testa ett pass ur Styrkeklubben!

Varmt välkommen att ta del av första passet i Styrkeklubben. Här kan du testa hur det fungerar och hur det upplevs att köra. Det du behöver för att ta del av det här passet är en kettlebells och någonstans att vara.

Ställ upp telefonen, sätt i hörlurarna och låt mig guida dig genom de här 45 min av explosiv rörlighet och styrka.

Tyckte du om det här är du varmt välkommen att bli medlem i Styrkeklubben.

 


Linus Johansson | Leg. Fysioterapeut och tränareUtveckla din atletiska rörelseförmåga och ta din träning till nästa nivå. Ta del av inspirerande och effektiva träningspass där vi fokuserar på din funktionella styrka och rörlighet.

Personligare träning
Jag coachar dig genom varje träningspass och med min kunskap som fysioterapeut och tränare får du en unik förståelse för varje rörelse vi gör och din kropps alla möjligheter.

För vem?
Styrkeklubben vänder sig till dig som redan har en god erfarenhet av funktionell träning och gillar att ta dig an utmanande pass. För att delta behöver du ha tillgång till kettlebells, hantlar, träningsband (TRX) och en bänk eller låda.

Vad får man som medlem?
Du får kontinuerligt nya pass samt workshops och dedikerade mobilitetspass. Till varje pass som presenteras kan du också lämna kommentarer, ställa frågor och ge feedback.

Hur går det till?
Du ställer upp din telefon, kopplar in dina trådlösa hörlurar och startar passet. Varje pass inleds med uppvärmning och avslutas med mobilitetsövningar. Huvuddelen av passet fokuserar på explosiv styrka och är uppbyggt av olika rörelsemönster.