Movdoo.com - Hemmaträning online - Styrka, Rörlighet, och SOMA MOVE - SOMA Premium - Helår

1.795 krSom ett alternativ till månadsprenumeration kan du välja ett årsmedlemskap! Då sker inga månadsdragningar och du får tillgång till SOMA Premium i 365 dagar!

Med ett årsmedlemskap har du samma tillgång och möjligheter som i en vanlig månadsprenumeration. Skillnaden är att när ett år har passerat så avslutas ditt medlemskap automatiskt. Inga nya dragningar görs eller inbetalningar krävs. Vill du förlänga startar du bara ett nytt årsmedlemskap!

Friskvård
Ett årsmedlemskap är den perfekta för dig som har friskvårdsbidrag och vill använda det till Träningsklubben! Läs mer om hur friskvård fungerar här.

För att köpa ditt årsmedlemskap så lägger du bara till det i varukorgen och checkar ut som vanligt. Du kan betala med kort eller Swish. Vill du ha årsmedlemskapet som faktura istället är du välkommen att höra av dig så löser vi det.

Bra att veta!
För att ta del måste du först ha ett registrerat konto på movdoo.com, det är gratis. Vi lägger till ditt årsmedlemskap manuellt och under vanlig kontorstid är vår ambition att det ska ske samma dag. På kvällar och helger kan det ta lite längre tid.

Välkommen att kontakta oss här!


Snabbkassa

Köp snabbt och enkelt med Swish här!

required fileds.

Payment receiver is SOMA MOVE AB


This payment will be made securely via Swish.
Swish is only accepted in Sweden.


“Fyll i dina uppgifter noga. Kvitto kommer till din email. Ser du det inte kvitto kan det ligga i din skräppost. Vi skickar din beställning inom 1-3 arbetsdagar. Som medlem på movdoo.com kan du köpa fler kurser och produkter samt betala med kort.”