- Träningsklubben


Testa två pass, gratis!

Vill du testa hur det är att träna med mig? Då är du varmt välkommen att köra två pass från Serie 8 i Träningsklubben här!

Här kan du skapa dig en upplevelse av hur träningen känns, vilka typer av rörelser som ingår och den energi som jag förmedlar när vi tränar tillsammans.

Variationen av passen i klubben är stor, och det här är två typer av pass som du får ta del av. Jag presenterar även olika SOMA-pass, workshops och många andra spännande träningsmöjligheter.

Tyckte du om det här är du varmt välkommen att bli medlem i min Träningsklubb!

Klicka här för att komma Träningsklubben ↖️


Pass 1 - Styrka
Det första passet är 25 minuter långt med fokus på framförallt styrka men även rörlighet. Passet är lite intensivare, men eftersom vi inte räknar repetitioner, kan du köra i det tempo som passar dig. Jag ger dig också instruktioner om hur du kan anpassa träningen så den passar dig så bra som möjligt. Mycket nöje!


Pass 2 - Rörlighet
Det andra passet är 20 minuter långt och helt fokuserat på rörlighet. Det är ett av de många extrapassen som jag delar på lördagar i klubben. Dessa pass varierar, men har huvudsakligt fokus på ett mjukare och mer stillsamt innehåll. Det är också i extrapassen som jag delar med mig av mer kunskap, såsom workshops och föreläsningar. Hoppas du kommer tycka om det!