Movdoo | Utforska rörlighet med pro pack – 110 övningar och mer

495 kr 695 kr

 


Pro Pack är framförallt riktat till dig som arbetar professionellt med rörelse och träning, men även till dig som vill fördjupa dig ytterligare i kunskapen från boken Rörlighet.

Vänligen notera att den här kursen är ett tillägg till boken. Boken sälj separat här...

I Pro Pack ingår alla 110 variationer av övningarna från boken. Genom dessa videor kan du tydligare se och lära dig hur de ska utföras.

Vi tittar även närmare på engagemangsmodellerna och diskuterar hur vi kan arbeta utifrån dem när vi skapar rörlighetsprogram.

Vi går även igenom fotens funktion och studerar rörelserna av pronation och resupination mer genomgående, samt deras koppling högre upp i kroppens röreslekedja.

Vi kommer också belysa exempelpersonen som följer oss genom boken och diskutera dennes specifika mönster. Utifrån de fynd vi finner kommer vi gå igenom hur vi bygger ett personligt anpassat rörlighetsprogram.

Vi tittar även närmare på "hållen lång paradoxen" som presenteras i boken.

Slutligen kommer vi också utforska hur stretch och nervmobilisering skiljer sig åt. Här ingår att komma fram till hur vi ska fastslå när vi inte bör stretcha utan istället arbeta med att mobilisera nerver.

Som bonus får du även tillgång till tre SOMA klasser från kursen SOMA Premium.

Rabatt
Har du köpt boken och Pro Pack och bestämmer dig sedan för att gå utbildningen får du motsvarande summa i rabatt på utbildningskostnaden. Läs mer om utbildningen här...

Detta videomaterial ingår i Pro Pack:
- Alla 110 variationer av rörelserna från boken.
- Engagemangsmodellerna i rörelse och praktik.
- Pronation och resupination.
- Case study från boken.
- Hållen lång paradoxen.
- Principen kring nervmobilisering.
- Tre SOMA klasser.