Movdoo | Träningsklubben | Starkare | Rörligare | Gladare

99 kr / mån


Erbjudande - Två månader gratis
Ta del av ett årsmedlemskap i Träningsklubben så bjuder jag dig på två månader med träning. (Erbjudandet gäller till den 29 februari.)


Ta del av träning som gör dig starkare, rörligare och gladare!

I Träningsklubben delar jag med mig av mina rörelser och min kunskap för att hjälpa dig att bli starkare, mer rörlig och samtidigt lära dig mer om din egen kropp.

Mitt mål med klubben är att ge dig en personlig och inspirerande träning där du får möjlighet att uppleva dig både utmanad och samtidigt framgångsrik!

Just nu finns det mer än 100 pass att ta del av i klubben och ytterligare två kommer den här veckan! Vill du testa? Jag bjuder dig på två pass här.

 

Månadsprenumeration
Du kan ta del av Träningsklubben som en månadsprenumeration, helt utan bindningstid. Som prenumerant har du tillgång till allt material som finns i klubben och du kan ta del av det så många gånger du vill, kommentera de olika passen och spara dina favoriter.

Årsmedlemskap
Du kan också ta ett årsmedlemskap i klubben. Då sker inga månadsdragningar och du får tillgång i 365 dagar. Ett årsmedlemskap är perfekt för dig med friskvårdsbidrag.

 

Använd din friskvård
Sök på "movdoo" i respektive leverantörs portal för att hitta våra kurser där. Har du någon annan leverantör är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Ta kontakt här!


 

Vad tycker medlemmarna?

”Linus lyckats hitta en unik väg att gå med sin digitala träningsklubb. Genom att låta medlemmarna påverka och interagera, skapas en känsla av sammanhang och med sin enorma kunskap och humor, bjuder han både på svett, skratt och rörelseglädje.”
– Cecilia


"Träningsklubben är ett fantastiskt bra sätt att få in en träning som är rolig och effektiv - det känns i kroppen! - i vardagen. Linus har en lättsam och inspirerande attityd, och lyckas förmedla en entusiasm och glädje ”genom rutan” på ett unikt sätt!”
– Peter


"Att träna med Linus ger mig flera nya utmanande och roliga pass varje vecka. Det känns personligt, levande och välkomnande och jag blir motiverad att verkligen göra passen i takt med att Linus delar nya. Jag kan varmt rekommendera Linus digitala träningsklubb!”
– Johanna


“Den här träningsgruppen har gett mig min träningslust tillbaka. En perfekt träningsform som går att utföra vart som helst, hemma eller på resande fot. Linus leder passen med med stor proffsighet, glimten i ögat och mycket humor.”
– EvaFrågor och svar!

Hur fungerar det?
Träningsklubben är en prenumeration. Varje torsdag och lördag får du tillgång till ett nytt träningspass, det vill säga två pass per vecka. Varje pass presenteras som en video där jag, på ett tydligt och lättsamt sätt, instruerar dig i effektiva rörelser och träning. Passen är ca 20-35 minuter långa, och du kan enkelt ta del av dem via din mobil, surfplatta eller dator.

Vad är syftet med träningen?
Syftet med träningen är att ge dig mer styrka och mer rörlighet. Vi tränar helt utan redskap – allt du behöver är en träningsmatta och en plats att vara på.

Vem passar träningen för?
Min avsikt är att träningen ska passa alla! Jag instruerar varje pass så att du kan anpassa rörelserna efter din egen förmåga, oavsett om du vill ha en mer utmanande träningsupplevelse eller ta det lite lugnare.

Kan jag ta del av alla pass i klubben?
Som medlem i klubben har du alltid tillgång till alla träningspass som tidigare publicerats, samt de nya som kommer. Passen presenteras i olika serier, du kan antingen träna passen var för sig eller följa en serie i ordning. Dessutom har du möjlighet att skapa en egen lista med dina favoritpass.

Finns det mer än bara träning i klubben?
Utöver träningen får du regelbundet också korta föreläsningar och workshops. Jag är fast övertygad om att ju mer du lär dig om din egen kropp, desto bättre kommer din träning att bli.

Hur gör jag om jag har frågor?
Du har möjlighet att lämna kommentarer till varje träningspass och jag svarar på alla era frågor och kommentarer.

Vad ingår INTE i klubben?
Vi fokuserar inte på kost, fettprocent, bantning, kosttillskott eller liknande ämnen i Träningsklubben. Vår träning är helt fri från pekpinnar och förmaningar. Klubben ska vara en positiv upplevelse där du ska få möjlighet att uppskatta varje träningspass och din egen rörelse.

Hur fungerar prenumerationen?
Du kan välja en månadsprenumeration helt utan bindningstid, du kan avsluta den när du vill. Du kan också välja ett årsmedlemskap, läs mer här.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?
Årsmedlemskap passar perfekt för dig som har friskvårdsbidrag och vill bli medlem i klubben. Klicka här för att läsa mer om friskvård.


 

Varmt välkommen du också, hoppas vi ses i kommentarerna!


Linus Johansson | Leg. Fysioterapeut och tränare