1.495 kr 1.995 kr


Från de grundläggande principerna till de mest effektiva rörlighetsprogrammen.

Se första föreläsningen gratis! Skrolla längst ned ⬇️ 


Rörlighetsträning handlar om så mycket mer än att “bara stretcha.” Den viktigaste delen handlar om att förstå vad som behöver stretchas och varför.

Ett väl utformat rörlighetsprogram kan ha en stor inverkan på en person och bli ett mycket kraftfullt verktyg för att skapa både en ökad rörlighet och i förlängningen bättre funktion i annan träning och rörelse samt vara del i att minska en smärtproblematik.

Baserat på mina 20 års erfarenhet som fysioterapeut och tränare har jag tagit fram den här kursen för att ge dig den kunskapen du behöver för att lära dig att bygga de mest effektiva rörlighetsprogrammen.

I utbildningen Stretch Coach går vi hela vägen från princip till metod och jag ger dig tydliga och kraftfulla verktyg som kommer hjälpa dig att orientera dig fram till vad som är de bästa metoderna för dina klienter/patienter.

Utbildningen riktar sig till dig som redan arbetar med människor i rörelse och vill förbättra och utöka din kunskap kring rörlighetsträning.

När du tagit dig igenom utbildningen bokar vi ett digitalt möte där vi går igenom ditt studiematerial och du erhåller diplom för det första avklarade steget.

 

Stretch Coach - Steg 1 innehåller:

• 21 filmade föreläsningar
• 8 färdiga rörlighetsprogram
• Avslutande digitalt möte - 50 min
• Boken Rörlighet
• Digitalt studiematerial/manual
• Möjlighet till Stretch Coach Steg 2

(Kursens längd är oändlig och du har tillgång till materialet så länge du önskar. Har du redan boken Rörlighet kan du få boken Bindväv istället.)

Stretch Coach - Steg 2 är en IRL utbildning där vi möts i grupp och arbetar praktiskt med färdigheterna från steg 1. Här kommer fokus ligga på att fördjupa kunskapen kring kroppsavläsning samt mer avancerade och assisterade stretchtekniker. Vi arbetar med varandra under utbildningen vilket kommer ge dig ditt eget specifika program. Datum för steg 2 kommer.

 

Så här köper du Steg 1

Köp utbildningen genom att logga in och lägg till den i din varukorg för att kunna betala med swish eller kort. Du får ett fullständigt kvitto. Önskar du få utbildningen på faktura är du välkommen att kontakta mig.

Varmt välkommen att ta del!


Linus Johansson | Leg. Fysioterapeut och tränare

 


Se första föreläsningen här

Principen - Vi börjar med att titta på den viktigaste delen av hela utbildningen först, nämligen principen bakom. Med en välgrundad princip att luta sig mot och förlita sig på finns alltid en väg framåt.